شب گذشته از تهیه کنندگان برتر تجلیل شد
گروه: تلویزیون | کد خبر: 35880 | ۹ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۱:۵۱
مراسم رونمایی از مجله کانون تهیهکنندگان رسانههای دیداری با حضور جمعی از تهیهکنندگان برگزار شد.
به گزارش فیلم۲۴، نشست تهیه کنندگان کانون رسانههای دیداری شب گذشته هشتم خرداد با حضور جمعی از تهیه کنندگان، مجریان و مدیران در موزه فرش برگزار شد.
بیشتر بخوانید: محمد سلوکی رییس و نیما کرمی دبیر شورای مرکزی کانون مجریان رسانههای دیداری شدند
رضا رفیع، پیمان یوسفی، محمود گبرلو، مجید قناد، مهدی فرجی، امیرحسین خرم شاهی، حسین طاهری، سعید مقیسه، فرشید شکیبا، جواد قارایی، مریم جلالی، ایمان شمسایی، مجتبی احمدی، الهام حاتمی، فیروزجایی-نماینده هیات رئیسه مجلس، مجتبی رشوند، مسلم آقاجانزاده، احسان ارغوانی، محمود محمودی از جمله مهمانان این مراسم بودند.
در این آیین که با بهروز تشکر و محسن زارعیان همراه بود، هر یک از اعضا نکاتی را نسبت به فضای کاری مطرح کرد. همچنین گلایههایی هم نسبت به کار در تلویزیون مطرح میشد.
در ابتدا مریم جلالی که مجله الکترونیکی «دیداری نو» با مدیر مسئولی او رونمایی شد در سخنانی بیان کرد: زمانه امروز ما روزگار تولید محتواست و هرکس تولیدکننده باشد میماند و محتوایی که صرفاً مصرف کننده باشد از قافله تولید روایت عقب میماند و مرداب میشود.
وی درباره مجله «دیداری نو» اظهار کرد: تلاش همه ما در راه اندازی این مجله این بوده که نظرات اهالی کانون تهیهکنندگان را جمع کنند، مخصوصاً نظرات پیشکسوتان این حوزه را تا تجربههای عمیقی به محتوای متنی، صوتی و تصویری تبدیل شود.
سعید مقیسه رییس ساترا نیز در سخنانی گفت: در مجوزهایی که میدهیم سه مجوز اصلی وجود دارد یک مجوز رسانه برای کسی که میخواهد وی او دی راه اندازی کند. مجوز طرح و فیلمنامه و مجوز انتشار آخرین مرحله است. طرح و ایده را از فرد میگیریم و بعد مجوز تولید را به تهیه کننده و مجوز انتشار را به رسانه و سرویس میدهیم. این تغییر فرایندی است که در ساترا رخ داده است.
وی در ادامه درباره این کانون بیان کرد: امیدواریم این نهالی که امروز بارگذاری میشود به شکوفایی برسد. فضای مجازی ناگهان فرصتهای متعدد و بیشماری برای رسانههای دنیا ایجاد کرده است.
محمود گبرلو مجری و منتقد سینما هم در سخنانی از مطالبه خود نسبت به باز بودن اختیارات در صداوسیما سخن گفت و بیان کرد: در دنیا کاری میکنند همه از تلویزیون تاثیر بگیرند اما تلویزیون در نگاه سنتی ما هنوز همان منبر است.
وی با اشاره به وقایع سال گذشته و بحرانهایی که ایجاد شد اظهار کرد: اطمینان دارم اگر رسانه ملی در بحرانها خوب عمل میکرد آن اتفاقات رخ نمیداد.
گبرلو با اشاره به قدرت اختیار مجریان گفت: رسانه ملی باید اجازه میداد مجریان و کارشناسان با میل و سلیقه و شخصی کارشناسی خود و کاربلدی شان عمل کنند.
وی در پایان گفت: دشمن خوب بحران زایی میکند. رسانه هم باید بتواند بحران زدایی کند.
در بخش دیگر ایمان شمسایی مدیرکل مطبوعات و خبرگزاریهای داخلی وزارت فرهگ و ارشاد نیز در این مراسم گفت: تجربههایی را داشتهاید و در طول کار خود زندگی مردم را روایت کردهاید چقدر خوب است که این تجربههای تصویری شما به صورت مکتوب باشد و چقدر جای اینها خالی بود برای نسلهای آینده.
وی درباره مجله «دیداری نو» تصریح کرد: امتیاز این هفته نامه به صورت الکترونیکی گرفته شده است. اگر هم به صورت مکتوب هم باشد میتواند در کتابخانه ها هم آرشیو شود.
مرجعیت رسانه مکتوب هیچ گاه از بین نخواهد رفت و هرچه با گسترش تلویزیون و رسانهها مرجعیت تاتر از بین برود مرجعیت رسانه مکتوب هم از بین میرود.
در ادامه مهدی فرجی بیان کرد: مرجعیت این کانون آنقدر به اثبات رسیده است که تقریباً از همه مجامع هنری ثابت شده و به رسمیت شناخته شدهایم.
وی با اشاره به تفاهمنامهها و رایزنیهایی با ساترا تصریح کرد: جشنوارهای قرار است برگزار کنیم که مجوز آن را دریافت کردهایم و احتمالاً نیمه دوم سال برگزار میشود.
در ادامه برخی تهیهکنندگان تجلیل شدند. عصمت شاکری میانسالترین تهیهکننده، مجید قناد تهیهکننده و برنامهساز حوزه کودک، علیرضا اسکندری، فتحالله حداد، فاطمه زهرا بازاری تهیهکننده جوان، محمدرضا رحمتیان، امیرحسین اوکاتی از جمله این افراد بودند.
قناد در سخنان کوتاهی گفت: زمانی مردم خانهای میخواستند انتخاب کنند به جایگاه تلویزیون دقت میکردند اما الان برای خرید خانه به آنتن دهی موبایل و دسترسی اینترنت توجه میکنند.
وی در بخش دیگر با اشاره به نبود برخی حرفهای ها در تلویزیون عنوان کرد: در حال حاضر مردم بیرون بیشتر ما را قبول دارند تا خود تلویزیون.
هیچ دیدگاهی درج نشده - اولین نفر باشید