بازگشت جان آبراهام با Force ۳؛ تقابل اکشن جدید در راه است
گروه: سینمای جهان | کد خبر: ۱۷۰۰۲۹ | تاریخ: ۱۳ شهریور ۱۴۰۴ - ۱۱:۵۱
به گزارش فیلم ۲۴، جان آبراهام، بازیگر شناختهشده برای نقشهای پلیس سرسخت و فیلمهای اکشن، تصمیم دارد فرنچایز Force را با شخصیت محبوب بازرس یاشواردان سینگ بازسازی کند. پس از موفقیت دو قسمت نخست، Force ۳ مراحل تولید خود را آغاز کرده و باو دولیا، کارگردان سریال تحسینشده نتفلیکس Khakee: The Bihar Chapter مسئولیت کارگردانی این پروژه را بر عهده دارد.
به گزارش Pinkvilla، این فیلم طبق برنامهریزی قرار است در اواخر سال ۲۰۲۵ وارد مرحله تولید شود. جان آبراهام علاوه بر نقش اصلی، به انتخاب بازیگر قدرتمند برای نقش منفی فیلم نیز توجه ویژه دارد تا تقابلی مشابه آنچه بین او و ویدیوت جاموال در قسمت اول (۲۰۱۱) شکل گرفت، خلق شود.
طرفداران فرنچایز امیدوارند Force ۳ همان انرژی اکشن خام و هیجانانگیز قسمتهای پیشین را با حضور ضدقهرمانی جدید بازتولید کند. اگر این شایعات درست باشند، حضور جان آبراهام، شخصیت محبوب و کارگردانی تیزبین باو دولیا، Force ۳ را به یکی از موردانتظارترین بلاکباسترهای اکشن آینده تبدیل خواهد کرد.
هیچ دیدگاهی درج نشده - اولین نفر باشید