سریال «یزدان» از ۱۵ اردیبهشت هر شب روی آنتن شبکه سه میرود
گروه: |, تلویزیون | کد خبر: 150376 | تاریخ: ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۱۰:۳۶
سریال اجتماعی «یزدان» با بازی پژمان بازغی و جمعی از بازیگران مطرح تلویزیون از دوشنبه ۱۵ اردیبهشت هر شب ساعت ۲۰:۳۰ از شبکه سه سیما پخش خواهد شد و در هر قسمت با داستانی مستقل به ماجراهای روزمره یک مامور شهرداری میپردازد.
به گزارش فیلم ۲۴، سریال تلویزیونی «یزدان» که پیشتر با نام «یک، سه، هفت» شناخته میشد، برای پخش از شبکه سه سیما آماده شده و از دوشنبه ۱۵ اردیبهشت هر شب ساعت ۲۰:۳۰ روی آنتن میرود.
پوستر این سریال که توسط شکوفه بیاتی طراحی شده، حال و هوای اجتماعی آن را به تصویر کشیده و چند تن از بازیگران پرتعداد مجموعه را در خود جای داده است.
«یزدان» با وجود برخورداری از یک خط داستانی کلی، در هر قسمت به روایتی مستقل از زندگی یک مامور شهرداری به نام «عماد» (با بازی پژمان بازغی) میپردازد که در سطح شهر با مسائل و چالشهای گوناگون اجتماعی مواجه میشود.
این سریال با حضور جمع گستردهای از بازیگران از جمله: پژمان بازغی، لعیا زنگنه، سیما تیرانداز، دارا حیایی، فاطیما بهارمست، کوروش ثنائی، علیرضا خمسه، جعفر دهقان، حمید گودرزی، رزیتا غفاری، فقیه سلطانی، محمود عزیزی، مریم مومن، بهنوش بختیاری، شهین تسلیمی، سیروس همتی، رضا فیاضی، علی اوسیوند، کاظم نوربخش، هانیه غلامی، پدرام کریمی، فریده سپاهمنصور، رابعه مدنی، سیاوش مفیدی، نیما شاهرخشاهی و منوچهر هادی ساخته شده و فیلمنامه آن را امیرمحمد عبدی نوشته است.
بازپخش این سریال نیز در ساعتهای ۳ دقیقه بامداد، ۱ صبح و ۱۴ ظهر روز بعد از شبکه سه سیما انجام خواهد شد.
هیچ دیدگاهی درج نشده - اولین نفر باشید