روز هفتم فجر چه گذشت؛روز شلوغ حضور هنرمندان تا طنازی عطاران
گروه: ---, -, سینما, جشنواره فیلم فجر | کد خبر: 135683 | تاریخ: ۱۹ بهمن ۱۴۰۳ - ۰:۱۳
هفتمین روز جشنواره فیلم فجر، فیلمهایی مانند «موسی کلیم الله»، «بازی را بکش»، «صددام» و «تاکسیدرمی» به نمایش در آمدند.
به گزارش فیلم ۲۴، هفتمین روز جشنواره فیلم فجر با نمایش فیلمهای مهمی مانند «موسی کلیم الله»، «بازی را بکش»، «صددام» و «تاکسیدرمی» همراه بود. نشستهای خبری این فیلمها با حضور عوامل اصلی و بیان جزئیات جذاب از روند تولید، توجه بسیاری از رسانهها و مخاطبان را به خود جلب کرد.
فیلم «موسی کلیم الله» به کارگردانی ابراهیم حاتمیکیا در هفتمین روز جشنواره فیلم فجر به نمایش درآمد. این فیلم که قرار بود تنها به صورت سریال ساخته شود، چند ماه قبل از جشنواره به صورت سینمایی نیز آماده شد. نشست پرسش و پاسخ این فیلم با حضور عوامل اصلی در دو بخش برگزار شد.
حضور پررنگ عوامل فیلم در نشست پرسش و پاسخ
در بخش اول نشست، محمود رضوی (تهیهکننده)، ابراهیم حاتمیکیا (کارگردان)، مریلا زارعی، بهنام تشکر، فرهاد آئیش، بهاره کیانافشار و شکیب شجره (بازیگران) و تورج منصوری (فیلمبردار) حضور داشتند. محمود رضوی توضیح داد که این نسخه سینمایی با تیتراژی شامل پشت صحنهها برای نمایش در سینمای رسانه آماده شده بود.
حاتمیکیا نیز در سخنان خود بیان کرد: «این فیلم بدون حضور سید محمود رضوی، تورج منصوری، کیوان مقدم و علیرضا واعظ محال بود که شکل بگیرد.» او درباره منابع پژوهشی فیلم گفت: «برای این فیلم، نویسندگان باید توضیح دهند، چراکه تحقیقات گستردهای در زمینه منابع اسلامی و عبری انجام شده است.»
تحقیقات گسترده برای ارائه نگرش شیعی به داستان حضرت موسی
مصطفوی، یکی از نویسندگان فیلم، درباره تحقیقات انجامشده گفت: «هدف ما ارائه داستان زندگی حضرت موسی بر اساس نگرش شیعه بود، اما منابع ادیان دیگر مانند یهودیت نیز بررسی شد. ما با انجمن کلیمیان در تهران و لبنان تحقیقاتی انجام دادیم، اما هدف اصلی ما ارائه نگاه مسلمانان به این داستان بود.»
مریلا زارعی: نقش مادر حضرت موسی برایم مثل سعی بین صفا و مروه بود
مریلا زارعی، بازیگر نقش مادر حضرت موسی، درباره تجربه خود گفت: «این نقش برای من بسیار سنگین بود و احساس میکردم بخشی از وجودم در پایان فیلمبرداری کنده شده است. این نقش برای من عجیب و شبیه معجزه بود و از خدا میخواستم که مرا در اجرای آن سربلند کند.»
فرهاد آئیش: دو نقش متضاد در یک فیلم
فرهاد آئیش که دو نقش در فیلم بازی کرده، درباره تجربه خود گفت: «برای من جذاب بود که هم منفیترین و هم مثبتترین نقش فیلم را بازی کنم. این چالش برایم بسیار ارزشمند بود و از گروه تشکر میکنم که این فرصت را به من دادند.»
بهنام تشکر: نقش فرعون چالشبرانگیز و ترسناک بود
بهنام تشکر، بازیگر نقش فرعون، درباره این نقش گفت: «این نقش برای من بسیار چالشبرانگیز و ترسناک بود، بهویژه وقتی آقای حاتمیکیا آن را پیشنهاد داد. امیدوارم امانتی که از ایشان گرفتم را به خوبی تحویل دهم.»
بهاره کیانافشار نیز که نقش آسیه را در فیلم بازی کرده بود، با قدردانی از تلاش اصحاب رسانه، از کل گروه فیلم موسی کلیم الله (ع) تشکر کرد و گفت: من این فرصت را داشتم که شاگردی آقای حاتمیکیا را تجربه کنم.چند سال قبل چنین شانسی به من رو کرده بود که من از دست دادم و فکر میکنم لطف خدا بود که بتوانم در بخشی از یک پروژه بزرگ که شاید برای اولین بار در ایران تولید میشد، حضور داشته باشم.
تورج منصوری: این پروژه مثل دستیافتن به یک آرزوی کودکی بود
تورج منصوری، فیلمبردار فیلم، درباره تجربه کار در این پروژه گفت: «این پروژه برای من مثل دستیافتن به یک آرزوی دوران کودکی بود. کار گروهی در این فیلم به اوج خود رسید و بدون حضور ابراهیم حاتمیکیا و محمود رضوی این پروژه به نتیجه نمیرسید.»
بخش دوم نشست: حضور دیگر عوامل فیلم
در بخش دوم نشست، کارن همایونفر (آهنگساز)، کیوان مقدم (طراح صحنه و لباس)، شهرام خلج (طراح گریم) و علیرضا واعظ (مدیر جلوههای ویژه) حضور داشتند. همایونفر درباره آهنگسازی فیلم گفت: «این کار یک نقطه عطف در سینمای ایران است و بدون حضور این گروه حرفهای محال بود به این نتیجه برسیم.»
کیوان مقدم نیز درباره طراحی صحنه و لباس گفت: «این پروژه یکی از مقدسترین کارهایی بود که در حرفهام انجام دادم. تکنیکهای بهکار رفته در این فیلم بسیار پیشرفته بود و محصول نهایی حاصل خلاقیت آقای حاتمیکیا است.»
حاتمیکیا: تازه شروع کردهام و میخواهم سریال را شروع کنم
ابراهیم حاتمیکیا در پایان نشست درباره شایعات مبنی بر خستگی از کار گفت: «هر کسی چنین فکری کرده، فکر احمقانهای کرده است. من تازه شروع کردهام و میخواهم سریال را شروع کنم. این پروژه اعتماد زیادی به ما داد و نفس همه ما برای ادامه کار باز شده است.»
محمود رضوی: بودجه فیلم کمتر از سایر فیلمهای جشنواره بود
محمود رضوی درباره بودجه فیلم توضیح داد: «این فیلم شروع سریال حضرت موسی است و بودجه آن از چهار یا پنج فیلم دیگر جشنواره کمتر بوده است. این نسخه سینمایی بخشی از پروژه بزرگتری است که به صورت سریال ساخته خواهد شد.»
نمایش فیلم «بازی را بکش» با موضوع فساد در فوتبال
فیلم «بازی را بکش» به کارگردانی ابراهیم عزیزی و تهیهکنندگی مصطفی کیایی نیز در جشنواره فجر به نمایش درآمد. این فیلم به موضوع فساد در فوتبال میپردازد. مصطفی کیایی در نشست خبری این فیلم گفت: «این فیلم به طور کامل و شفاف موضوع فساد در فوتبال را بیان کرده است.»
تقدیم فیلم به عادل فردوسیپور
محمد بحرانی، یکی از بازیگران فیلم «بازی را بکش»، بخشی از این فیلم را به عادل فردوسیپور تقدیم کرد و گفت: «او در سالهای اخیر تلاش زیادی برای مبارزه با فساد در فوتبال انجام داده است.»
نشست خبری فیلم «صددام» با حضور رضا عطاران
نشست خبری فیلم «صددام» به کارگردانی پدرام پورامیری و با حضور رضا عطاران (بازیگر نقش صدام) برگزار شد. عطاران با طنز خاص خود فضای نشست را شاد کرد و از خبرنگاران خواست از او سوال نپرسند.
فیلم «تاکسیدرمی» و روایت ماجرای گوزن زرد
فیلم «تاکسیدرمی» به کارگردانی محمد پایدار نیز در جشنواره فجر حضور دارد. این فیلم به ماجرای ربوده شدن گوزن زرد توسط موساد میپردازد. پایدار درباره این فیلم گفت: «این فیلم بر اساس واقعیت ساخته شده و تحقیقات گستردهای برای آن انجام شده است.»
صالحی نشست را ترک کرد
مجید صالحی پس عرض خوشامدگویی خدمت حضار به دلیل کسالت فرزندش جلسه ترک کرد.
فرزین محدث در پاسخ به پرسشی در باب اینکه چه کسی میتوانست جای او در این نقش حضور پیدا کند، گفت: واقعا نمیدانم در این مورد چه جوابی بدهم و یا اینکه چه کسی میتوانست به جای من در این نقش حضور پیدا کند اما قطعا بازیگران توانمندی هستند که توانایی حضور در این نقش را دارند.
در ادامه هادی کاظمی در پاسخ به پرسشی در مورد ویژگی های فیلمنامه در راستای پذیرش اثر، گفت: ما برای انتخاب یک پروژه بعد از یک تحقیقی انتخاب میکنیم که همکاری کنیم یا خیر، سوژه اثر یک سوژه پنهان و ناگفته بود که حائز اهمیت است. یکی از بخشهای جذاب فیلم، اکشن و اکتینگ پروژه بود که در یک اثری تقریبا فانتزی شکل گرفته بود.
هدیه حسینینژاد دیگر بازیگر فیلم به نمایندگی از حسن معجونی پیام صوتی را که وی برای این نشست ارسال کرده بود برای حضار پخش کرد.
هیچ دیدگاهی درج نشده - اولین نفر باشید